Zorgeloos overstappen

Maak kennis van de overstapservice van Lenderink Accountants

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw boekhouding bij een ander accountantskantoor onder te brengen. Bent u opzoek naar een nieuw kantoor of wilt u uw eigen boekhouding onder brengen bij een professioneel boekhoudkantoor maar denkt dat dit veel gedoe met zich meebrengt?

Maak kennis met onze unieke overstapservice waarmee wij uw administratie zonder problemen in kunnen overzetten.

Uw persoonlijke accountant

Bij Lenderink Accountants gaat het om U. Wij willen weten wat u beweegt en wij geloven dan ook in relaties waar het zakelijke en persoonlijke hand in hand gaan. Niet alleen in goede tijden maar ook wanneer het wat minder meezit.

Waarom Lenderink Accountants?

Als ondernemer weet U wellicht al wat voor diensten een accountant kan bieden. Echter de manier van uitvoering onderscheidt Lenderink Accountants van andere organisaties.

Wij vinden dat ondernemen ook te maken heeft met emoties en persoonlijke ambities. Bij onze relaties gaat het zakelijke en persoonlijke hand in hand. Lenderink Accountants is een kleine en daardoor flexibele organisatie en staat voor kwalitatieve dienstverlening tegen een zeer betaalbare prijs.

Uw administratie

Ook voor advies over administratiepakketten kunt u terecht bij Lenderink Accountants.

Wij werken met verschillende leveranciers van (Online) administratiepakketten en kunnen u dan ook deskundig adviseren welke pakket voor u het beste geschikt is.

Opzetten boekhouding

Een goede boekhouding geeft inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Wij ondersteunen (beginnende) ondernemers met het opzetten van een goede administratie.

Bij ons kunt u terecht voor de ondersteuning die u wenst. Zo kunnen wij de gehele boekhouding voor u verzorgen op maandelijkse, kwartaal of op jaarlijkse basis. Hierbij maken wij indien gewenst prijsafspraken zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Neem contact op!