Over ons

Bij Lenderink Accountants bent u verzekerd van een partij aan uw zijde die beschikt over een flinke dosis kennis en kunde op het gebied van financiële dienstverlening. Mede dankzij een hoog opleidingsniveau en onze opgedane kennis en ervaring bij zowel grote als kleine accountantskantoren, kunt u uw administratie met een gerust hart door ons laten verzorgen.

De titel “accountant” is beschermd en geeft u de zekerheid van kwaliteit, in de vorm van zorgvuldige werkwijzen, tuchtrecht, een klachtenregeling, regelmatige bijscholing, een regelmatige review en een aansprakelijkheidsverzekering.  Om de titel “accountant” te mogen voeren is toezicht vanuit de beroepsorganisatie (het NBA) vereist. U kunt onze inschrijving bij het NBA hier vinden. De kwaliteit van onze dienstverlening brengen wij tot uitdrukking via een zogenaamde samenstellingsverklaring bij de jaarrekening.

Tevens beschikken wij over een breed netwerk aan specialisten, waar wij een beroep op kunnen doen in bepaalde specifieke situaties. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsjuristen, fiscaaljuristen, notarissen en advocaten.

U kunt er bij ons van op aan dat wij u ten alle tijden met volle toewijding en expertise zullen ondersteunen met alle vlakken van het ondernemen, zodat u zich zorgeloos kunt focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Wij voelen ons betrokken bij onze klanten. Deze betrokkenheid zult u vanaf het eerste contact ervaren. Neemt u gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Deskundig

Gecertificeerd AA-Accountant

Transparant

Duidelijke prijsafspraken!

Klantgericht

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Betrouwbaar

Gecertificeerd NOAB en NBA lid

Onze diensten

Lenderink Accountants biedt o.a. de volgende financiële diensten aan:

  • Verzorging van de financiële administratie;
  • Opstellen van de jaarrekening, de verplichte te deponeren jaarstukken, prognoses, etc.;
  • Verzorging belastingaangiftes;
  • Verzorging salarisadministratie;
  • Advies op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied.

Vaste maandprijs

Zelf inboeken is niet nodig, dat doen wij voor je (al dan niet geautomatiseerd aanleveren is een optie). Je kunt je tijd besteden aan het sparren met ons over je ambities met je onderneming. Dit kan al vanaf 50,- Euro per maand. De hoogte van het maandbedrag wordt bepaald aan de hand van de grootte van je bedrijf en je specifieke benodigde diensten.

Natuurlijk worden experts die je niet elke maand nodig hebt, niet in het maandabonnement opgenomen. Hiervoor wordt vooraf een prijs aangegeven die in dezelfde tarieven ligt.

We willen je niet onnodig laten puzzelen op de tarieven. Stuur ons maar een mailtje en we berekenen het maandabonnement aan de hand van wat jij nodig hebt.
Als je een offerte hebt van een andere partij, schroom dan niet om onze prijzen ook op te vragen!

“]

Enkele van onze tevreden klanten