Share
Eindejaarstips-2016
De aangekondigde brede belastingherziening gaat nu niet door. Maar toch is dit dossier nog niet van de politieke tafel. Het pensioen in eigen beheer zal ingrijpend worden gewijzigd. Er zijn ingrijpende wijzigingen aangekondigd in het fiscale eenheidsregime. En waar gaat de discussie omtrent de belastingheffing in box 3 toe leiden? Gaan we toch naar een belastingheffing over het werkelijk behaalde rendement?
Belangrijke ontwikkelingen die wij uiteraard voor u op de voet volgen. Maar ook 2016 dient zich langzaam weer aan. De vraag is of er nog zaken zijn die u in 2015 zou moeten gaan regelen. Zaken die u nog in 2015 een fiscaal voordeel kunnen opleveren. Daarvoor zijn deze Fiscale Eindejaarstips bedoeld. We hebben tips voor ondernemers, dga’s en voor u privé.

In de nieuwe Fiscale Eindejaarstips treft u meer dan 50 tips aan die u dit jaar nog zou kunnen opvolgen.

Bij deze tips houden we uiteraard rekening met het Belastingpakket 2016 zoals dat met Prinsjesdag is gepubliceerd. Dit pakket wordt behandeld in de Tweede en Eerste Kamer. Hierbij kunnen nog wijzigingen optreden die het noodzakelijk maken, dat u daar nog dit jaar op moet reageren.

Van inhoudelijke wijzigingen van het Belastingpakket houden wij u op de hoogte via onze
e-mailnieuwsbrief (u kunt zich abonneren door uw gegevens hiernaast in te vullen).
Share