Administratie en Administratieve Ondersteuning

Bij de uitvoering van een deugdelijke administratie voor uw onderneming gaat het erom dat alle financiële feiten die zich voordoen in uw onderneming op een systematische wijze worden vastgelegd. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan uw inkopen, verkopen, betalingen en ontvangsten. Het uiteindelijke resultaat van dit wettelijk verplichte boekhouden is de periodieke balans en winst- en verliesrekening.

Een deugdelijke administratie is in eerste instantie natuurlijk een belangrijke voorwaarde voor een gezonde bedrijfsvoering. Vele economische beslissingen die u als ondernemer maakt zijn op basis van de informatie uit de financiële administratie. Daarnaast vormt de financiële administratie uiteindelijk de basis voor uw belastingaangiften. De wetgever stelt daarom ook diverse eisen aan de administratie van uw onderneming. In principe geldt hierbij dat hoe ‘groter en gecompliceerder’ de onderneming is, hoe meer eisen er vanuit de wetgever gesteld worden aan de financiële administratie.

Lenderink Accountants beschikt over de kennis en kunde om de administratie van uw onderneming uit handen te nemen. Wij maken daarbij gebruik van professionele financiële administratie software. Of u nou de gehele administratie wilt uitbesteden of gedeeltelijk, alles is mogelijk bij Lenderink Accountants.

Veel administratiekantoren en accountantskantoren bieden de mogelijkheid de administratie te automatiseren. Wilt u dit graag, of juist helemaal niet, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met administratiepakketten en kunnen zowel online als offline ondersteunen in de pakketkeuze welke past bij uw wensen.

Voor meer informatie over deze dienst of voor het maken van een afspraak, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.